За нас

Зад дрогерия Медидом стои професионализмът и опитът на „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД. Компания създадена през 1991г., но с история започваща още през 1965г., в качеството си на наследник на „Научноизследователски институт за медицинска техника“.

Ние от „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД се грижим да осигуряваме точните професионални и комплексни решения за нуждите на медицинските специалисти, лечебните заведения или частните домакинства, чрез богата гама от медицински и лабораторни изделия – консумативи, апаратура и оборудване. Работим активно за поддържането и развитието на дългосрочни отношения с нашите клиенти чрез:

комплексно портфолио от над 150 утвърдени производители с доказано качество

дрогерия в София

за над 15 медицински специалности

компетентно обслужване от квалифициран екип от над 70 човека

собствен оторизиран сервиз

обширна лицензирана складова база, надежден автопарк и логистика

шоурум и семинарна зала в София

сертифицирани сме по ISO 9001:2008; ISO 14001:2004; ISO 18001:2007

Сигурност и надеждност

Оторизиран сервизен център

“Медицинска Техника Инженеринг” ООД разполага с оторизиран сервизен център с екип от квалифициарани сервизни инженери, разполагащи с професионални технически измервателни средства и съоръжения/инструментариум за извършване на дейността си.

Сервизът извършва въвеждане в експлоатация, тестване, профилактика, поддръжка, гаранционно и следгарнционно обслужване на продаваните изделия за цялата страна.

Постоянно поддържане на високо ниво на професионализъм на сервизните инженери, чрез ежегодни сертифицирани обучения при съответните чуждестранни партньори във връзка с актуализация и новости в продуктовата гама.

Сервизът на МТИ е сертфициран съгласно изискванията на стандарта за качество ISO 9001:2008.

30 години доверен партньор

Предпочитан избор за водещи медицински специалисти и лечебни заведения

Дългогодишната история на „Медицинска Техника Инженеринг“ ООД (собственик на дрогерия Медидом), свидетелства за високите качество и професионализъм на предлаганите услуги.

Предпочитан партньор за редица медицински заведения в България, благодарение на: високият професионализъм; обширното портфолио продукти; дългогодишните си професионални отношения с водещи производители в областта на медицината; високото качество на предлаганите услуги и стабилността на компанията, доказана през годините.