Как да поръчам

С цел максимално улеснение на нашите клиенти, разработихме няколко варианта за сортиране на продуктите ни, на база тяхната сфера на приложение, продуктова категория или производител, които можете да разгледате в основното меню, в горната част на сайта.

За да направите поръчка, изберете желания от Вас продукт и предпочитаното количество и го добавете в своята потребителска „Количка“, чрез натискане на виртуалния бутон „Купи“.

След като сте поставили всички желани продукти в потребителската си количка и сте отбелязали тяхното количество, следва да изберете дали да продължите като „гост” или да създадете/използвате вече създаден профил.

При регистрация потребителското Ви име се взаимства от посочения от Вас имейл за регистрация, а първоначалната парола се генерира автоматично от софтуера. Ще Ви бъде изпратен автоматичен имейл за потвърждение, с който удостоверяваме успешното регистриране и активиране на профила, като в имейла ще Ви бъде предоставена и паролата за достъп, която в последствие можете да промените чрез функционалността на профила си. След потвърждение (чрез кликване върху посочения в имейла линк за потвърждение и въвеждане на потребителските данни), можете да използвате профила си за поръчки и проследяване на статуса им.

Ако желаете да Ви бъде издадена фактура за поръчката е необходимо да го отбележите от падащо меню, при нейното финализиране, след което да въведете данните на Юридическото лице, на което следва да се издаде фактурата.

Следваща стъпка е да изберете начин на плащане, като сайтът предоставя опция за плащане по банков път или с пощенски паричен превод (наложен платеж).

За да звършите Вашата поръчка е необходимо да потвърдитде, че сте прочели и приемате  Правила и условия за ползване на стайта, както и Политика за поверителност, чрез поставяне на отметки в съответните полета, след което можете да завършите поръчката си, натискайки бутон „Поръчване“.

Наш консултант ще се свърже с Вас в срок до 24 (двадесет и четири) часа от получаване на поръчката с цел уточняване на параметрите ѝ. В случай че поръчката е осъществена в неработен ден (събота, неделя или официален празник), или след края на работното ни време (пон. – пет.: 08:00 ч. – 17:00 ч), срокът започва да тече от първия работен ден, след Вашата поръчка.